Snellink!

Klik hier om meteen naar het kleurenoverzicht te gaan: ruim 400 kleurencodes voor HTML!!
ROZEMARIJNONLINE

De Apple paginaWelkom op de Apple Macintosh site

van RozemarijnOnline
De grondleggers van de Apple Macintosh computer zijn Steve Jobs (Steven Paul Jobs, 24 febr. 1955) en Steve Wozniak (kortweg ‘Woz’, 11 aug. 1950). Zij richtten in 1976 het computerbedrijf Apple op.

De naam is bedacht door Jef Raskin (ontwerper van de grafische interface van Apple). Hij vernoemde zijn project naar zijn favoriete appel: de McIntosh. Om problemen met een bestaand audiomerk te voorkomen, werd de naam gespeld als Macintosh. Vanuit deze naam ontstond het bekende icoontje van Apple: de regenboogkleurige appel met een groen blaadje en een hap eruit.
                 


                                   


De originele appel McIntosh
en de ontwikkeling van het logo van Apple Macintosh.
Wat vind je op deze site?


Op De Apple pagina van RozemarijnOnline is gemaakt om html mee uit te proberen. De belangrijkste informatie is een handleiding voor het database-programma FileMaker Pro.klik hier voor:

de leukste Apple moppen...!
Geschiedenis van de computer


De geschiedenis van de computer met afbeeldingen!Handleiding FileMaker Pro


Haal meer uit je databank!
Een handleiding voor het gebruiken van het database-programma FileMaker. Leer nu alle ins en outs! Met een volledig overzicht van alle mogelijke  - toetsenbordcombinaties om gegevens in te voeren; voor zeer gespecificeerde zoekacties; en nog veel meer.Klachtenvrij computeren


Uitgebreide tips om ontspannen achter je Mac te zitten zonder klachten te ontwikkelen. Dè handleiding voor klachtenvrij computeren!Leuke artikelen,   plaatjes,   links


Een pagina met verschillende artikelen met informatie over Apple Macintosh. Achtergrondinformatie en antwoord op de vraag: wat maakt Apple zo uniek?

Plaatjes nodig voor je apple-website? Hier vind je veel illustraties bij elkaar! Van Apple-logo’s tot regenboogkleurige lijnen (ook geschikt als bgcolor).

Uitgebreide en overzichtelijke pagina met links die handig zijn bij het maken van je eigen homepage. Lijst met de belangrijkste zoekmachines om je website bij aan te melden! En natuurlijk alles over Apple Macintosh, OS X en HTML.Gastenboek,   contact en colofon


In het gastenboek van De Apple pagina van RozemarijnOnline is ruimte voor reacties en handige tips van HTML-gebruikers en Apple-gebruikers.

En tot slot: about us. Informatie over deze Apple Macintosh website van RozemarijnOnline.
-deze website is opgezet in de zomer van 2005-
-laatst bijgewerkt: 2008-

Bezoek ook de hoofdpagina van RozemarijnOnline !

Naar boven