RozemarijnOnline
Gastenboek van RozemarijnOnline


Gastenboek literaire website RozemarijnOnline

Vraag en antwoord

home           gastenboek
Marijke schreef: (12 oktober 2005)


Lieve Rozemarijn

Wat geweldig voor je dat je de eerste prijs hebt gewonnen met de gedichtenwedstrijd! Jouw winnende gedicht 'De oude Hortus' is prachtig en sfeervol en ik ben blij dat de jury de schoonheid ervan onderkende! Wie weet waar deze prijs toe leidt! Hopelijk mede naar heel veel inspiratie voor jou!

Een dikke felicitatiekus van Marijke.
Tom schreef: (12 oktober 2005)


Lieve Rozemarijn!

Heel hartelijk gefeliciteerd met de eerste prijs voor je gedicht.

Ik heb het gedicht gelezen en je uitleg ook. Ik begrijp dat het allemaal heel goed in elkaar zit en ik ben blij dat de jury dat heeft kunnen onderkennen!

Geweldig gewoon, heel erg leuk!

Liefs van Camu en Tom.
Kay schreef: (12 oktober 2005)


Super zeg, gefeliciteerd! Zo zie je maar, hoe ellendig je je ook voelt, er kan zo opeens een kadootje uit de lucht vallen....

Ik hoop je snel uitgebreider te spreken. Ik ben regelmatig in Utrecht, wie weet lukt het een keertje om af te spreken als je je goed genoeg voelt.

Liefs, Kay.
Maarten schreef: (12 oktober 2005)


Ha Rozemarijn,

Van harte gefeliciteerd!
Voor de oude hortus!
Heel leuk. Dat wordt een klein feestje op 20 november.

Groet, Maarten.
Iggy schreef: (12 oktober 2005)


Hai Rosa,

van harte gefeliciteerd met je prijs!
Roland schreef: (12 oktober 2005)


Beste Rozemarijn,

Van harte gefeliciteerd!! Dat je de prijs gewonnen hebt verbaast me helemaal niets Jouw oeuvre verdient deze erkenning. Met de toevoeging dat er zeker nog meer te halen valt. Ga door!

Sorry dat ik nog gebeld had, maar ik kom net terug uit Mexico i.v.m. congres en korte vakantie, ben momenteel herstellende van een jet lag.

Groeten, Roland.
Cees schreef: (12 oktober 2005)


Lieve Rozemarijn,

Zit ik hier achter mijn bureau, "stomme brieven te beantwoorden van zeurende klanten" ineens de toon van een binnenkomende mail misschien wel weer zo'n "klant", maar nee een paar schitterende op rij staande woorden worden mij zomaar aangereikt uit het niets, Schuin kijk ik weg over het Friese landschap van uit mijn kantoor en mijn gedachten gaan mee in de ontvangen gedichten. Wat een schitterende uiting van schoonheid.

Dan is daar het geluid van de telefoon en ik ben weer terug en denk nog even, na dit telefoongesprek laat ik je weten hoe ik van je gedichten heb genoten.

Dank je wel

Groet Cees.


PS Natuurlijk zijn de klanten niet stom maar het contrast is zo groot..
Gea schreef: (12 oktober 2005)


Geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd, mooie opsteker voor je dichtcarriere! En wat een eervolle prijzen ook.

Hartelijke groet, Gea.
Esther schreef: (12 oktober 2005)


Hoi Rozemarijn

Hee joh gefeliciteerd! Wat leuk, die prijs.

Groeten en tot mails

Esther.
Meike schreef: (12 oktober 2005)


Ha Rozemarijn,

Van harte gefeliciteerd! Superleuk voor je! Ik geef ze groot gelijk: de oude Hortus is hardstikke mooi! Als je presentatie hebt, laat het me weten. Ik kom je graag toejuichen.

groetjes, Meike.
Sasja schreef: (12 oktober 2005)


Hallo Rozemarijn,

Inderdaad een leuk nieuwtje! Gefeliciteerd - en terecht, het is een erg mooi gedicht. Je schrijft dus ook nog! Hou me op de hoogte wanneer de uitreiking is, met enig voorbehoud wil ik proberen er ook bij te zijn.

groeten, Sasja.
Leonie schreef: (12 oktober 2005)


Hoi Rozemarijn,

Van harte zeg! Wat leuk! Het is inderdaad een mooi gedicht.

Groetjes Leonie.
Elvira schreef: (12 oktober 2005)


Bedankt voor je prachtige gedichten! Werkelijk geweldig, je hebt deze prijs echt verdiend!

Ik vind het ook zo leuk om die kant van je te zien, want normaal gesproken komt die niet zo naar voren. Heel bijzonder, Ro!

Tot later! L4A.
José schreef: (12 oktober 2005)


Lieve Rozemarijn,

Gefeliciteerd! En wat een mooi gedicht, met zoveel gevoel voor klank en voor taal. Ik ben echt onder de indruk. Je moet me er volgende keer naar Bunnik alles over vertellen.

Dat is nog eens een opsteker, en van harte verdiend!

Heel veel liefs, Jose.
Catherine schreef: (13 oktober 2005)


Goh, wat leuk zeg! Gefeliciteerd. Stoer hoor, winnen van 300 mensen!
Judith schreef: (13 oktober 2005)


Hoi Rozemarijn,

Van harte gefeliciteerd met je eerste prijs! Een opsteker in deze tijd die je echt verdiend heb, trouwens ook vanwege het niveau van het gedicht hoor. Ik vind het een mooi gedicht.

Liefs, Judith.
Sabine schreef: (14 oktober 2005)


OOOOHHHH, goed, leuk. fantastisch !

Gefeliciteerd, wel egostrelend nietwaar ?

Gaat het nog goed met oei oei prik prik? Enige vooruitgang te bespeuren? Eddie is ook aan de acuprik: in z'n oren: de ultieme stop met roken -poging.

Houd het kort, heb weinig tijd, groet Sabine.
Véronique schreef: (14 oktober 2005)


Ha R'rijn!

Van harte met de poezieprijs! Echt super leuk nieuws!

Liefs en tot snel! Veer.
Marieke schreef: (12 oktober 2005)


Hoi Rozemarijn,

Gefeliciteerd met het winnen van de gedichtenwedstrijd! Ik vond het ook een erg mooi gedicht.

Veel beterschap en groetjes, Marieke.
Gabriëlla schreef: (17 oktober 2005)


Hoi Rozemarijn,

Wat een ingewikkelde gedichten schrijf je allemaal en waar jij allemaal op let met a-aa-a -aa etc. Het is denk ik wel duidelijk dat ik er geen verstand van heb. Verder dan een sinterklaas gedicht kom ik niet. Voor mij is poezie nog een vak waar ik geen verstand van heb, maar wellicht, als ik er maar veel van lees, komt dat ook nog wel. Ik moet wel zeggen dat je het knap gevonden heb als je met al die dingen rekening moet houden met het schrijven. Ik ben van plan om eens al je uitleg op de site te gaan lezen.

Groetjes Gabriella.
Arjan schreef: (18 oktober 2005)


Beste Rozemarijn,

Vorige week was ik even een paar dagen met mijn vader in de bergen, zodat ik niet meteen kon reageren, en vanochtend was je lijn bezet, zodat ik toch maar per mail je graag van harte feliciteer. Erg leuk en erg goed dat je de eerste prijs hebt gewonnen!

Die feestelijke presentatie, daar willen we natuurlijk graag bij zijn. Zou het niet een beetje gaan lijken op een tweede Ithaka receptie? Ik hoop het.

Heel hartelijke groeten, Arjan.
Ellen schreef: (19 oktober 2005)


Hoi Rozemarijn,

Het adressenbestand is bijgewerkt! Bedankt. En gefeliciteerd natuurlijk met je prijs!!! Ik vond het een mooi gedicht.

Hartelijke groet, Ellen.
Orlanda schreef: (24 oktober 2005)


Dag Rozemarijn,

Hiep hiep hoera! Proficiat met de poezieprijs! Wat geweldig voor je en wat ben ik trots op je. Geniet er met volle teugen van. Ik vind het ook heel fijn om te horen dat het met je gezondheid langzaam maar zeker de goede kant opgaat. Ben heel benieuwd hoe je de tentoonstelling vindt. De komende weken komen er een aantal scholen en worden er rondleidingen gegeven.

In ieder geval, geniet van je prijs!

Hartelijke groeten, Orlanda.
Dieuwke schreef: (25 oktober 2005)


Beste Rozemarijn,

Wat een leuke verrassing, zo'n mail met rijke inhoud van jou! Ik wist helemaal niet dat je gedichten schreef, maar ik vind ze heel erg af en fijnzinnig. Natuurlijk ook gelukgewenst met je prijs. Ik ben ook blij te horen dat je weer een beetje aan het opkrabbelen bent. Blijkbaar heb je nu gevonden wat er werkt en dat lijkt me heel belangrijk.

Nu even over Nedwerk. Toevallig zitten we net voor de deadline van een aflevering van het blad Nednummer. Ik zou heel graag De oude hortus daarin opnemen met een kleine toelichting, zie hiervoor het attachment. Kan je daar je goedkeuring aan geven? Zou je me dat deze week nog kunnen berichten?

Veel groeten en beste wensen, Dieuwke.
Sjoerd schreef: (30 oktober 2005)


Hee lieve Rozemarijn,

hardstikke gefeliciteerd! Goed zeg. Ik stuur nu even een heel kort mailtje - moet zo m'n trein halen naar Londen, waar ik een paar dagen in de British Library ga rondhangen. Daarna kom ik voor een week naar Nederland, en ik ben onder andere van plan een of twee keer naar Utrecht te komen (voor handschriften); heb jij tijd en zin en energie (en alles wat verder nodig is) om elkaar te zien wanneer ik daar ben? Lijkt me heel erg leuk elkaar eindelijk weer eens te zien, maar ik laat het helemaal aan jou over.

Heel veel liefs, en als niet tot snel ziens dan weer tot snel mails,

Sjoerd.
Versanalyse en interpretatie


Home        Gastenboek        Gastenboek 2005