RozemarijnOnline
Gastenboek van RozemarijnOnline


Gastenboek literaire website RozemarijnOnline

Vraag en antwoord

home           gastenboek
Onderwerp: Datum verdediging eindscriptie
(29 december 2017)


Beste Rozemarijn,

In het kader van een mondeling examen voor het vak Nederlandse literatuurgeschiedenis dat ik volg op de UCL (Université Catholique de Louvain-la-Neuve), heb ik gebruikt gemaakt van uw scriptie rond Hadewijch en van Ruusbroec.

Ik heb uw doctoraalscriptie enkel op het internet gevonden en mijn prof wil dit als bron enkel goedkeuren als ik haar kan aangeven waar en wanneer de scriptie precies verdedigd werd. Zou u mij die informatie kunnen geven?

Ik vond uw werk rond deze mystici trouwens heel interessant om te lezen! Bedankt!

Met vriendelijke groeten en beste wensen voor 2018!

Anse.

Antwoord     (30 december 2017)


Dag Anse,

Ik heb deze eindscriptie ingeleverd in augustus 1996, bij mijn begeleider prof.dr. W.P. Gerritsen aan de Universiteit Utrecht. In Utrecht bestond toen niet de gewoonte om de eindscriptie te verdedigen - ik heb enkel een (persoonlijk) eindgesprek gehad met deze hoogleraar (die mij toen een 8/10 gaf).

Helaas weet ik niet meer op welke datum dat was, ergens in de laatste week van augustus 1996 (want de cijfers moesten voor de 31e binnen zijn om in september je bul te krijgen). Deze eindbeoordeling vond plaats aan de Trans, Faculteit Letteren, Sectie Historische Letterkunde, in Utrecht.

Ik wens je heel veel succes met je mondelinge examen. Die zijn vaak spannender dan schriftelijk - maar met zo'n goede voorbereiding, hoop ik dat je er het volle vertrouwen in hebt!

Met vriendelijke groet,

Rozemarijn.


•  Historische letterkunde

•  Mystiek van Hadewijch en Ruusbroec

Antwoord     (30 december 2017)


Heel hartelijk bedankt voor uw antwoord, Rozemarijn!

Prettige avond en veel succes met uw ondernemingen,

Anse.
Home       Gastenboek       Gastenboek 2017